PREDSTAVITEV

dom murska sobota

Enota Doma starejših Rakičan, »Center za starejše Murska Sobota« je začel delovati v decembru 2010. Zgradba je sodobna, na izjemni lokaciji, blizu centra mesta, kar nudi odprtost in povezanost z okoljem.

Center za starejše nadaljuje tradicijo Doma starejših Rakičan, ki temelji na domačnosti in kvaliteti storitev.

Poleg celodnevnega institucionalnega varstva ponujamo v enoti skupnostno obliko varstva starejših oseb, v okviru dnevnega varstva. V pritličju enote je lociran dnevni center, namenjen za izvajanje dnevnega varstva za 15 oseb.

V pritličju enote Doma je ambulanta, prostor za fizioterapijo, delovno terapijo, jedilnica in kuhinja za razdeljevanje hrane, recepcija, prostori službe pomoči na domu in pisarna vodje enote.

V enoti je na voljo 66 postelj, v skupno 45 sobah, ki se nahajajo v treh etažah, od tega 22 enoposteljnih sob s kopalnico in balkonom, 2 enoposteljni sobi s kopalnico, 12 dvoposteljnih sob s kopalnico, 6 dvoposteljnih sob s kopalnico in balkonom in 3 dvoposteljne apartmaje.

V vsaki etaži je kotiček s priročno kuhinjo, kateri je namenjen za druženje, majhnost enote pa omogoča pristnost osebnih odnosov.

Za ogled informacij o naši ponudbi in predstavitvi enote kliknite na spodnjo povezavo:

[Not a valid template]

 

Kontakt

Naslov:
CENTER ZA STAREJŠE MURSKA SOBOTA
Gregorčičeva ulica 24b
9000 MURSKA SOBOTA

Recepcija:
Tel.: 059/23 49 50

Vodja enote:
Marta FERENCEK, univ. dipl. soc. del.
Tel.: 059 / 23 49 51
E-pošta: marta.ferencek@siol.net

Vodja zdravstveno negovalnega tima:
Milena HORVAT, dipl. med. sestra
Tel.: 059 / 23 49 52
E-pošta: milena.horvat@dsrakican.si

DOSTOPNOST